Apple laptop

Jag gillar verkligen Apples laptopar. De har tänkt igenom allt från början. Visst är det lite dyrare, men också mycket bättre. Om man köper en annan dator kan man behöva uppgradera den för att anpassa till de behov man har, men med Apple är allt sånt genomtänkt från början. Jag gillar också utseendet, det blanka aluminiumchassit och det snygga äpplet. Apples laptop har fungerat bra för mig när jag varit ute på jobb. Den är diskret och lätt att ta med sig, och jag älskar hur strömförsörjningen fästs magnetiskt. De program som Apple har räcker för mina behov, men jag förstår att den som har specifika behov kan ha svårt att få dem tillfredsställda av Apple. Det finns ju inte lika många externa leverantörer som till windowsmaskiner.

Jag gillar också den stabila känslan när man skriver på tangentbordet. Det är ett lagom motstånd så man känner att knappen är intryckt, men inte för mycket så man får ont i händerna när man skriver.

Den som gillat att spela får förstås bekymmer med Appledatorn. Det finns inte riktigt lika många spel, och det kommer inte ut nya spel lika ofta. Det kan tyckas som en konstig prioritering på en jobbdator, men om man ligger ute mycket på vägarna och har många hotellnätter så är det ändå en relevant tanke. Man vill inte gärna släppa med sig två olika datorer, för att ha en för underhållning när man är ensam om kvällen.

Apple har tänkt igenom hårdvaran och minskat mängden rörliga delar, Det gör att laptopen är väldigt tålig, vilket är bra eftersom den kan få en del stryk när man bär omkring den i väskan eller har den i bilen. Det hårda skalet gör också att den ser fräsch ut även efter flera års användning i stökiga miljöer, ett riktigt plus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *