Du kanske undrar vem jag är, som skriver på den här bloggen? Jag är en man i mina bästa år som arbetar inom säkerhetsbranschen som konsult, och ett av mina största intressen är schysst teknik, särskilt bra datorer att ha med sig på jobbet. Som du förstår ska en dator vara robust och säker för att falla mig på läppen, billigt sk*t göre sig icke besvär.

I mitt dagliga arbete träffar jag ofta på problem som uppstått för att man använt fel grejer, och det är knappast något jag vill att min familj eller någon av mina vänner ska råka ut för. Jag har startat den här bloggen så att du och de du känner ska kunna känna sig lika trygga som jag när de väljer datorer, och kanske också sätta lite press på tillverkarna så de gör bättre grejer. Trots allt är det ju oss de vill sälja prylarna till.

Du får stå ut med att min blogg är lite personlig. Personlig utan att vara privat som de brukar säga. Jag tycker det är trist att bara läsa en ren teknikblogg, det behöver komma in lite personliga grejer också. Så du kanske får läsa lite om när jag spelar spel för att slappna av, kanske lite om familjen, eller om situationen i världen. En sak kan jag i alla fall garantera, det blir inget matbloggande. Mat ska ätas, inte diskuteras. Och dagens outfit som barnen pratar om… tveksamt. Kvalitetsdatorer att ha på jobbet, det är det jag vill att du ska få information om!